• 100 års erfaring

  Vores værksted i Bredgade danner arbejdsplads for nogle af Danmarks absolut bedste pianoteknikkere. Vores reparatører og stemmere har gennem mange års erfaring opbygget kompetencer indenfor klaverbyggerfagets mange facetter.

 • Fuld garanti

  Vi laver service og udfører reparationer i henhold til Danske Pianostemmer og Instrumentmagerforenings normer. Alt arbejde udføres efter faste, skriftlige aftaler med garantidækning efter gældende regler.

 • Priser på services

  Den endelige pris på reparationen afhænger af det specifikke problem. Timeprisen er 585 kr. Kontakt os gerne for en vurdering. Prisen for en normal stemning er 980 kr. For en koncertstemning er prisen 1150 kr.

 • PH-VINTAGE

  Få et tilbud på totalrenovering af Deres PH-flygel eller PH-Pianette. Ompolstring, polycarbonat fornyelse, omlakering af ramme og klangbund. Alt arbejde udføres i henhold til licensregler for Poul Henningsens kunstgenstande.

 • Stemning og reparation

 • Stemning og reparation er en hovedbestanddel, når det gælder vedligeholdelse af et musikinstrument. Et klaver består af ca 10.000 enkelt dele, og det danske vejr har altid budt på store svingninger i både temperatur og luftfugtighed. Det kræver først og fremmest opmærksomhed på instrumentet og dernæst kontakt til en god pianotekniker eller stemmer, for at sikre den bedste vedligeholdelse.

  Regulering af klavermekanikken har afgørende betydning for spilleglæden. Præcision og klangfylde afhænger ofte kun af vedligeholdelse gennem tiden, og det giver samtidig instrumentet en væsentlig længere holdbarhed.

  Få en pris på reparation ved en professionel vurdering af instrumentet.

  Kontakt Claus på 5389 9880 eller mail claus@cphpiano.dk

 • Værksted og service - Kontakt Claus på tel. 5389 9880

 • Engang var bredgade kendt for sine mange klaverforretninger. Alle klaverfabrikanter havde et værksted, hvor reparationer fandt sted, men i dag er vi stolte over at være dem, der holder den unikke tradition i hævd. På værkstedet renoveres alle typer flygler og klaverer herunder PH flyglet.

  Et klaverværksted rummer en særlig historisk atmosfære og når de ofte 100 år gamle instrumenter åbnes, er det som at se ind i fortiden. Der måles tryk, skiftes nagler, laves ny garnering, intoneres osv. De er som kunde altid velkommen indenfor, også blot for at besøge vort værksted, som altså er det sidste i Bredgade.

  Kontakt Claus på tel. 5389 9880 eller mail claus@cphpiano.dk