Julius Blüthner grundlagde flygelfabrikken i 1853 under sloganet "May God prevail". Allerede i 1900 var Blüthner den største klaverfabrik i Tyskland og producerede årligt 5000 instrumenter. Blüthner har markeret sig med banebrydende innovation med fabrikationen af bl.a "den fjerde streng". Blüthner regnes i dag som et af verdens førende klaver- og flygelfirmaer.

line

PH Vintage

I 1931 begyndte en lang og meget spændende musikalsk historie omkring den danske arkitekt Poul Henningsen. Han designede et anderledes flygel. Og det blev i sandhed anderledes. Ingen havde dengang kendt eller set flyglet som andet, end en trækasse på 3 ben, og ingen har siden formået at overgå denne unikke skabning, både hvad stil og udtryk angår.
Copenhagen Piano er stolte over at være i besiddelse af retten til at administrere rettighederne for Poul Henningsens flygler og klaverer. Så vidt det overhovedet er muligt, forsøger vi at vække disse gamle flygler til live med en gennemgribende restaurering. For mere information, gå til www.phpianos.dk

Pris: 1.000.000 kr.


  • Dansk Træ

  • I de tilfælde hvor der, i forbindelse med renovering af PH FLyglet må udskiftes træbestanddele, anvendes kun dansk asketræ. Efter skovning i dansk skov, lagres og nedtørres træet.

  • Polstring

  • Polstring sker hos dansk underleverandør, med speciale i polstring af PH Flyglet. Der anvendes kun læder fra dansk kvæg.

  • Teknik

  • Den tekniske hovedreparation foregår på værkstedet hos Copenhagen Piano i Bredgade. Der anvendes kun materialer af bedste kvalitet og arbejdet udføres i henhold til Dansk Piano Standard.

Galleri

close

PH Piano Sort

Når flygler ikke bare er sorte kasser i stuen. En tanke som allerede blev tænkt af den verdenskendte danske designer Poul Henningsen i 1931, da han designede PH flyglet. Copenhagen Piano lancerer i dag flyglet på verdensplan. Det er bare et vanvittig smukt møbel, men også et fantastisk instrument i højeste musikalsk kvalitet, der lever op til et topprofessionelt niveau. Flyglet repræsenterer en rig arv af dansk design og kultur og vi er derfor stolte af at sige: "This is how music looks". For mere information, besøg www.phpianos.dk

Pris: 800.000 kr.


Galleri

close