Julius Blüthner grundlagde flygelfabrikken i 1853 under sloganet "May God prevail". Allerede i 1900 var Blüthner den største klaverfabrik i Tyskland og producerede årligt 5000 instrumenter. Blüthner har markeret sig med banebrydende innovation med fabrikationen af bl.a "den fjerde streng". Blüthner regnes i dag som et af verdens førende klaver- og flygelfirmaer.

line

Blüthner Model 1

Blüthner fabrikken i Leipzig, har i ubrudt linie siden 1850, været drevet af visionen om at fremstille det ypperste instrument med den ypperste klang. Innovation og perfektionisme har bragt firmaet frem som et af de fineste flygelmærker i verden. Firmaets flagskib Model 1, rummer alt hvad dette mærke står for, og har, grundet en ihærdig forskning i klangudvikling, afdækket helt nye normer for klangfarve. Mål: Længde 280 cm. Bredde 160 cm.

Ny pris: 810.850 kr.

Rentefri afdragsordning: 13.514/ md i 60 måneder


Galleri

close

Blüthner Model 2

Blüthner Model 2 har koncertflyglets klangfarve men passer størrelsesmæssigt ind i langt de fleste mindre koncert lokaler, hoteller, showroom m.m. Blüthners patenterede Aliquot-system kommer især i dette instrument til udtryk, med en helt unik klangstyrke i instrumentets øverste oktaver. Mål: Længde 238 cm. Bredde 162 cm.

Ny pris: 637.250 kr.

Rentefri afdragsordning: 10.621/ md i 60 måneder


Galleri

close

Blüthner Model 4

Blüthner Model 4 er ligesom Blüthners øvrige modeller, forsynet med det patenterede Aliqout-system, hvor der på de øverste oktaver er placeret en 4. streng i de 3-kors diskant toner. Denne streng anslås ikke med klinger med og forstærker overtoneklangen væsentligt. Denne klang kan beskrives på mange måder. Måske bedst som stjerneklang. Instrumentes mål: Længde 210 cm. Bredde 154 cm.

Ny pris: 486.250 kr.

Rentefri afdragsordning: 8.104/ md i 60 måneder


Galleri

close

Blüthner Model 6

Blüthner Model 6 er alle pianisters optimale øveinstrument, men står også i mange hjem verden over. Det ejer Blüthners styrke og stabilitet, men også klang og skønhed. Et Blüthner-flygel er forsynet med en klangbunds opbygning der gør, at sommerens og vinterens indflydelse på temperatur og luftfugtighed, aldrig får den store indflydelse på dette flygels klang. Det er det mest stabile flygel i verden. Mål: Længde 190 cm. Bredde 152 cm.

Ny pris: 421.500 kr.

Rentefri afdragsordning: 7.025/ md i 60 måneder


Galleri

close

Blüthner Model 10

Med Blüthner Model 10 har fabrikken opnået en helt særegen status, idet man i denne model, trods størrelsen har kunnet bevare, klanglig balance mellem bas og diskant. Et helt igennem vidunderligt instrument, der, alt andet lige, prismæssigt ikke kan matches af andre på markedet. Mål. Længde 166 cm. Bredde 152 cm.

Ny pris: 362.500 kr.

Rentefri afdragsordning: 6.042/ md i 60 måneder


Galleri

close

Blüthner Model 11

Blüthner Model 11 passer ind i alle stuer, men besidder Blüthners skønhed i klang og udtryk. En spillemæssig perle. Instrumentet fås ligesom alle Blüthners andre modeller i udgaver der spænder lige fra Kajser Vilhelm til Dronning Victoria. På fabrikken i Leipzig udføres et udsmykningsarbejde helt uden sidestykke. Finerblade på 0,7 mm formskæres og tilpadses i alle typer, lige fra fransk valnød og til fineste Bubinga mahogny. Specialbrochurer kan rekvireres.

Ny pris: 333.000 kr.

Rentefri afdragsordning: 5.550/ md i 60 måneder


Galleri

close

Haessler H 186

HAESSLER flyglet er bygget på Bluthners fabrik i Leipzig. Der er anvendt en lidt anden løsning i klangkassen samt visse ændringer i materialevalg. Haessler H 186 er på en lang række punkter sammenlignelig med Blüthners Model 6. Et fremragende flygel til en overkommelig pris.

Ny pris: 292.750 kr.

Rentefri afdragsordning: 4.879/ md i 60 måneder


Galleri

close

Haessler H 175

Haessler H 175 er langt foran instrumenterne fra de asiatiske. Både klangligt og spillemæssigt. Dette flygel er særdeles slidstærkt og stabilt ved brug i institutioner, hvor kravene er skrappe. Et helt igennem fantastisk instrument til konservatorier og lignende.

Ny pris: 275.850 kr.

Rentefri afdragsordning: 4.598/ md i 60 måneder


Galleri

close

IRMLER F 230 Europa

IRMLER er opbygget på baggrund af Blüthners expertise og knowhow. Det gamle hæderkronede tyske klavermærke etableredes i begyndelsen af år 1800, og byggede flygler side om side med Blüthner, helt frem til 1956, hvor det kommunistiske styre nedlagde fabrikken. Blüthner overtog i 1992 navnet samt de historiske værdier fra fabrikkens start. Irmler Europa er bygget på Blüthners egen fabrik i Polen, hvorfra alle instrumenter prefabrikkeres. Derefter klargøres instrumenterne i Leipzig og distribueres rundt i hele verden.

Ny pris: 237.500 kr.

Rentefri afdragsordning: 3.958/ md i 60 måneder


Galleri

close

IRMLER F 210 Europa

IRMLER F 210 Europa spiller som et langt større flygel. Der er en helt unik bas og mellemtone i dette instrument, og det egner sig fortrinligt til småkoncerter og mindre spillesteder. Alle der prøver dette flygel er overrasket over hvor meget man får for pengene. Kom selv og prøv det.

Ny pris: 224.000 kr.

Rentefri afdragsordning: 3.733/ md i 60 måneder


Galleri

close

IRMLER F 190 Europa

IRMLER F 190 Europa er som alle andre IRMLER modeller, overordentlig prisstærke. Europæiske fabrikker har som hovedregel ofte haft svært ved at matche de asiatiske fabrikker, men med IRMLERS produkter er der lavet om på dette problem. Prøv et IRMLER.

Ny pris: 182.500 kr.

Rentefri afdragsordning: 3.042/ md i 60 måneder


Galleri

close

IRMLER F 175 Europa

IRMLER F 175 Europa er et flygel de fleste pianister har råd til. Det overgåes ganske enkelt ikke af andre på markedet i klang og kvalitet. Når man spiller på dette instrument er det altid svært at forsvare køb af de mere kostbare modeller. Det er indlysende at klangstyrken og volumen ikke kan sammenlignes med et flygel der er 1 meter længere, men Model 175 er simpelthen et godt køb.

Ny pris: 152.700 kr.

Rentefri afdragsordning: 2.545/ md i 60 måneder


Galleri

close

IRMLER F 160 Europa

IRMLER F 160 Europa opfylder alle krav til spilleglæden uden at fylde hele stuen op. Om det gælder klassisk eller moderne musik, vil dette flygel lyse op. Ved placering i en lejlighedsejendom, kan De rekvirere lydabsorberende underskåle, og hvis der stilles krav til lydfleksibiliteten, er det muligt at bestille lydabsoberingsmateriale. Dette monteres af vore teknikere og er usynligt anbragt under flyglets klangbund. Det ændrer ikke på instrumentets klang, men nedsætter blot lydtrykket med nogle få decibel, som kan have afgørende betydning for omgivelserne.

Ny pris: 139.000 kr.

Rentefri afdragsordning: 2.317/ md i 60 måneder


 • HÅNDVÆRK

 • Sublimt håndværk. Klaverbyggeri på allerhøjeste niveu. Dette kendetegner all IRMLERS produkter. Denne model er fremstillet i Bubinga Mahogny. Finérarbejde i næsten uopnåelig standard.

 • DETALJER

 • Kun klaverbyggere er i stand til, fuldt ud at vurdere de håndværksmæssige kvaliteter hos IRMLER. Vi andre kan blot se måbende på. Her en anden udgave, hvor finérarbejdet er udført i Fransk Valnød.

 • STILHED

 • Lydabsorberingsmateriale kan, hvor omgivelserne forespørger dette, monteres under flyglets klangbund. Derved nedsættes lydtryk med et par db, uden dog at ændre på flyglets klangmæssige kvalitet.

Galleri

close

IRMLER F 160 STUDIO

IRMLER F 160 STUDIO er uden tvivl et flygel der rammer den største kundekreds. Det har klang og charme og fylder ikke meget i stuen. IRMLER model Studio er bygget på IRMLERS egen fabrik i Asien og man tager let fejl af dette og de europæisk byggede. Der er sparet på produktionsomkostningerne uden det er gået ud over kvaliteten, og fremfor alt spiller det som et europæisk. Ingen skarpe kanter i tonen.

Ny pris: 93.750 kr.

Rentefri afdragsordning: 1.563/ md i 60 måneder


Galleri

close

Irmler F 188 Studio

IRMLER F 188 Studio er ikke overgået af andre mærker i forholdet pris og kvalitet. Det er et flygel der gennem de seneste år har gjort livet vanskeligt for de gamle hæderkronede danske flygelmærker. At få så meget flygel for pengene som i Model 188 Studio , har påvirket priserne på især Hindsberg, der blot for 5 år siden stort set kostede det dobbelte af, hvad det koster i dag.. Prøv Irmler. Vi har de fleste størrelser her i Bredgade. Ring eller skriv for yderligere oplysninger.

Ny pris: 132.000 kr.

Rentefri afdragsordning: 2.200/ md i 60 måneder


Galleri

close

IRMLER F 213 Studio

Hvis der ikke er plads eller formåen til et koncertflygel, så køb dette IRMLER F 213 S. Der er både power og elegance. Forbløffende god lyd og prisstærkt som ingen i klassen.

Ny pris: 157.900 kr.

Rentefri afdragsordning: 2.632/ md i 60 måneder


Galleri

close

Blüthner Model B

Tænk hvis alle børn fik lov at vokse op i et hjem med klaver. Jeg var heldig, og selvom vores klaver ikke var så flot som dette Blüthner Model B, betød det så uendelig meget for hele opvæksten. Vi eksperimenterede med tegnestifter på hammerhovederne, kravlede rundt på, slog søm i det, og en dag skulle vi se hvor mange høns der mon kunne være inde i det. Tiden var anderledes, men klaveret er stadig som en institution i sig selv, hvorom fritid, kreativitet og udvikling trives og beriger livet for børn og voksne.

Ny pris: 193.000 kr.

Rentefri afdragsordning: 3.217/ md i 60 måneder


Galleri

close

Blüthner Model A

Blüthner Model A er som Model B, C og D, noget af det bedste indenfor klaververdenen overhovedet. Klang og spilleglæde i absolut verdensklasse, og det absolut eneste alternativ til den professionelle, hvor pladsen ikke tillader et flygel. I forbindelse med køb af Blüthners klaver top serie, bydes på studietur til Leipzig, med fabriksbesøg samt mulighed for at prøve de forskellige modeller.

Ny pris: 163.000 kr.

Rentefri afdragsordning: 2.717/ md i 60 måneder


Galleri

close

Blüthner Model C

Blüthners Model C har størrelse som det de fleste forbinder med et moderne klaver. Det er 118 cm i højden. Alle Blüthners klavermodeller ejer samme stabilitet og helt uden vibrationer fra spillebordet, selv ved kraftigt anslag. Lyd og dynamik er i særklasse.

Ny pris: 134.500 kr.

Rentefri afdragsordning: 2.242/ md i 60 måneder


Galleri

close

Blüthner Model D

Det er i virkeligheden uendelig svært med ord at beskrive hvad et godt klaver er. Alle ord er jo brugt gennem tiden, og det kan derfor let komme til at virke plagiat agtigt når man skal viderebringe den oplevelse det er at møde et sublimt instrument. Alle Blüthners klavermodeller vil kunne gå under benævnelsen, "Verdens bedste klaver". Det er bland andet et spørgsmål om behov. At kunne sidde timevis, årevis og spille og hele tiden føle at instrumentet bliver bedre og bedre. Det er hvad der gør hele forskellen. PRØV Blüthners klaverer.

Ny pris: 115.750 kr.

Rentefri afdragsordning: 1.929/ md i 60 måneder


Galleri

close

Blüthner Model S

Model S er kronen på Blüthners klaverserie. Fyldighed og et helt ubeskriveligt klangunivers i alle registrer er dette klavers kendetegn. Både længden, bredden og dybden er udbygget i forhold til, hvad klaververdenen har sat som standard, og dette har åbnet op for en ny opfattelse af klaveret som koncertinstrument. Dets vægt på 320 kg understreger at dette er et meget stort instrument. Det samme som Blüthners flygelmodel 6 i øvrigt.

Ny pris: 257.500 kr.

Rentefri afdragsordning: 4.292/ md i 60 måneder


Galleri

close

PH Piano Sort

Når flygler ikke bare er sorte kasser i stuen. En tanke som allerede blev tænkt af den verdenskendte danske designer Poul Henningsen i 1931, da han designede PH flyglet. Copenhagen Piano lancerer i dag flyglet på verdensplan. Det er bare et vanvittig smukt møbel, men også et fantastisk instrument i højeste musikalsk kvalitet, der lever op til et topprofessionelt niveau. Flyglet repræsenterer en rig arv af dansk design og kultur og vi er derfor stolte af at sige: "This is how music looks". For mere information, gå til www.phpianos.dk

Ny pris: 820.000 kr.

Rentefri afdragsordning: 13.667/ md i 60 måneder


Galleri

close

Irmler P 122 Europa

Irmler Europa er et særdeles populært instrument og mærket er en af forretningens absolutte bestsellere. Irmler Europa er bygget på Blüthners egen fabrik i Polen og ud fra Blüthners egen platform når det gælder kvalitet og æstetik. Klangen er usædvanlig varm og fyldig.

Irmler Europa serien består af de 3 modeller:
P 116: DKK 47.900
P 122: DKK 53.500
P 132: DKK 56.500

Ny pris: 53.500 kr.

Rentefri afdragsordning: 892/ md i 60 måneder


 • Håndværk

 • Irmler er en af husets bestsellere. Det er sublimt tysk håndværk og klaverbyggeri på allerhøjeste niveau. Finérarbejde i næsten uopnåelig standard.

 • Moontime Silent System

 • Moontime er vores silent system, som kan frakoble den akustiske del i instrumentet således at lyden kun kan høres i høretelefoner. Dette er ideelt for pianisten bosat i en lejlighed, som gerne vil spille i de sene aftentimer, men som ikke vil gå på kompromis med lyden. Moontime er udviklet af Blüthner efter det klangideal og traditioner, som går helt tilbage til Beethovens tid. Moontime Silent System kan bestilles til alle klaverer og flygler.

 • Selvspiller System

 • Hos Copenhagen Piano er det nu muligt at købe et selvspilleranlæg til sit klaver eller flygel. Vi kender det allerede fra PH flyglet, hvor man med sin smartphone eller tablet kan aktivere systemet. Klaveret eller flyglet, der kan spille alle dine yndlingsmelodier, fungerer derfor ikke alene som anlæg, men som et live setup, hvor kun pianisten mangler. Tangenterne slås stadig an. Det er en imponerende teknologi, som kan ses “i aktion” på PH flyglet på Bredgade.

Galleri

Lignende instrumenter

 • Irmler Europa P116

  Hvis du er interesseret i Irmler Europa P 122, kan denne model også være en god løsning. Modellen er mindre i højden, lidt billigere, men stadig i samme høje kvalitet. Pris er 47.900kr.

 • Irmler Europa P132

  For dem, som ikke har plads til et flygel, er P132 modellen det klaver, som er tættest på klangkapaciteten i et flygel på grund af konstruktionen og længden på strengene Den koster 56.500kr.

 • Haessler H118

  Haessler har alt det, som Irmler har og så en del mere. Et af de bedste klaverer på markedet. Både klangligt og spillemæssigt hører dette klaver og mærket Haessler til den professionelle liga. Pris er 78.750kr.

Video

close

Irmler studio

Et klaver skal lyde som et klaver og ikke som et flygel. Hvis der er en klaverproducent som har formået at realisere dette, så det er det Irmler. Dette forklarer måske, hvorfor instrumentet er særdeles populært og sammen med Irmler Europa serien, en af forretningens bestsellere. Irmler Studio serien er bygget efter Blüthners egne traditioner og innovative tiltag. Ud fra en særegen platform når det gælder kvalitet og æstetik, er varemærket for Irmler Studio, at klangen er usædvanlig varm og fyldig. Irmler Studio serien består af de 3 modeller; P 108 S, P 118 og P 125. Priser fra kr. 31.185,-

Ny pris: 31.185 kr.

Rentefri afdragsordning: 520/ md i 60 måneder


 • Silent System

 • Moontime er vores silent system, som kan frakoble den akustiske del i instrumentet således at lyden kun kan høres i høretelefoner. Dette er ideelt for pianisten bosat i en lejlighed, som gerne vil spille i de sene aftentimer, men som ikke vil gå på kompromis med lyden. Moontime er udviklet af Blüthner efter det klangideal og traditioner, som går helt tilbage til Beethovens tid.

 • Selvspiller system

 • Hos Copenhagen Piano er det nu muligt at købe et selvspilleranlæg til sit klaver eller flygel. Vi kender det allerede fra PH flyglet, hvor man med sin smartphone eller tablet kan aktivere systemet. Klaveret eller flyglet, der kan spille alle dine yndlingsmelodier, fungerer derfor ikke alene som anlæg, men som et live setup, hvor kun pianisten mangler.

 • Stilhed

 • Lydabsorberingsmateriale kan, hvor omgivelserne forespørger dette, monteres under flyglets klangbund. Derved nedsættes lydtryk med et par db, uden dog at ændre på flyglets klangmæssige kvalitet.

Galleri

Lignende instrumenter

 • Irmler Europa P122

  Hvis du er interesseret i Irmler Europa P116 modellen, vil P122 modellen også være interessant at se på. Højden på klaveret er afgørende for strengelængden og det klanglige udtryk, som kun forbedres med højden.

 • Irmler Europa P132

  For dem, som ikke har plads til et flygel, er P132 modellen det klaver, som er tættest på klangkapaciteten i et flygel på grund af konstruktionen og længden på strengene Den koster 53.250kr.

 • Haessler H118

  Haessler har alt det, som Irmler har og så en del mere. Et af de bedste klaverer på markedet. Både klangligt og spillemæssigt hører dette klaver og mærket Haessler til den professionelle liga. Pris er 78.750kr.

Video

close

HAESSLER H 118

HAESSLER Upright Piano fås i 3 modeller; Haessler H 124, 118 og 115. Priser er fra 70.920,00 kr.
Haessler klaveret er bygget på Bluthners fabrik i Leipzig og er langt foran de instrumenter, der fabrikeres og færdiggøres på de asiatiske fabrikker. Både klangligt og spillemæssigt hører dette klaver og mærket Haessler til den professionelle liga. Dette klaver er særdeles slidstærkt og stabilt ved brug i institutioner, hvor kravene er skrappe. Et helt igennem fantastisk instrument til konservatorier og lignende.

Ny pris: 78.750 kr.

Rentefri afdragsordning: 1.313/ md i 60 måneder


Galleri

close

Blüthner-Haessler 116 jubilæumsedition

Dette Blüthner-Haessler klaver er en jubilæumsedition for at fejre, at virksomheden har eksisteret i 160 år. Modellen står både for Blüthner traditionen, men også for den innovative modernitet og modet til at prøve noget helt nyt. Forskningen og udviklingen i klaver- og flygelfremstilling stræber efter at skabe den reneste, klareste og smukkeste tone. Dette instrument er et klart resultat af denne utrættelig vision. Designet er kendetegnet ved tidløs elegance, rene linjer og modernitet.

Ny pris: 87.500 kr.

Rentefri afdragsordning: 1.458/ md i 60 måneder


Galleri

close

Titus

Titus er en del af Irmlers Art Design linje med den anerkendte designer René Vindetti. Udover at have den særlige klang af et Irmler klaver, har klaveret et særlig smukt look, der vil klæde enhver bolig. At have et klaver i boligen kan have stor positiv betydning for familiens medlemmer, men i dag har mange også store krav til et kunstnerisk design i indretningen og derfor har Irmler præsenteret ART DESIGN LINJEN. Klaverspil udvikler et barns intellekt, øger deres koncentrationsevne og øger deres sociale kompetencer. Voksne, som spiller klaver, oplever ligeledes en øget koncentrationsevne og læreegenskaber, men oplever også, hvordan musikkens toner kan medvirke til færre stresssymptomer i en stresset hverdag. Livemusik i hjemmet vil med garanti skabe en særlig atmosfære, hvor kreativitet og inspiration kan blomstre.

Ny pris: 40.500 kr.

Rentefri afdragsordning: 675/ md i 60 måneder


Galleri

close

Alexa

Alexa er en del af Irmlers Art Design linje med den anerkendte designer René Vindetti. Udover at have den særlige klang af et Irmler klaver, har klaveret et særlig smukt look, der vil klæde enhver bolig. At have et klaver i boligen kan have stor positiv betydning for familiens medlemmer, men i dag har mange også store krav til et kunstnerisk design i indretningen og derfor har Irmler præsenteret ART DESIGN LINJEN. Klaverspil udvikler et barns intellekt, øger deres koncentrationsevne og øger deres sociale kompetencer. Voksne, som spiller klaver, oplever ligeledes en øget koncentrationsevne og læreegenskaber, men oplever også, hvordan musikkens toner kan medvirke til færre stresssymptomer i en stresset hverdag. Livemusik i hjemmet vil med garanti skabe en særlig atmosfære, hvor kreativitet og inspiration kan blomstre.

Ny pris: 42.450 kr.

Rentefri afdragsordning: 708/ md i 60 måneder


Galleri

close

Louis

Louis er en del af Irmlers Art Design linje med den anerkendte designer René Vindetti. Udover at have den særlige klang af et Irmler klaver, har klaveret et særlig smukt look, der vil klæde enhver bolig. At have et klaver i boligen kan have stor positiv betydning for familiens medlemmer, men i dag har mange også store krav til et kunstnerisk design i indretningen og derfor har Irmler præsenteret ART DESIGN LINJEN. Klaverspil udvikler et barns intellekt, øger deres koncentrationsevne og øger deres sociale kompetencer. Voksne, som spiller klaver, oplever ligeledes en øget koncentrationsevne og læreegenskaber, men oplever også, hvordan musikkens toner kan medvirke til færre stresssymptomer i en stresset hverdag. Livemusik i hjemmet vil med garanti skabe en særlig atmosfære, hvor kreativitet og inspiration kan blomstre.

Ny pris: 41.800 kr.

Rentefri afdragsordning: 697/ md i 60 måneder


Galleri

close

Monique

Monique er en del af Irmlers Art Design linje med den anerkendte designer René Vindetti. Udover at have den særlige klang af et Irmler klaver, har klaveret et særlig smukt look, der vil klæde enhver bolig. At have et klaver i boligen kan have stor positiv betydning for familiens medlemmer, men i dag har mange også store krav til et kunstnerisk design i indretningen og derfor har Irmler præsenteret ART DESIGN LINJEN. Klaverspil udvikler et barns intellekt, øger deres koncentrationsevne og øger deres sociale kompetencer. Voksne, som spiller klaver, oplever ligeledes en øget koncentrationsevne og læreegenskaber, men oplever også, hvordan musikkens toner kan medvirke til færre stresssymptomer i en stresset hverdag. Livemusik i hjemmet vil med garanti skabe en særlig atmosfære, hvor kreativitet og inspiration kan blomstre.

Ny pris: 38.250 kr.

Rentefri afdragsordning: 638/ md i 60 måneder


Galleri

close

Irmler Studio 148

Irmler er designet og bygget med den tyske karakteristika og meget specifikke standarder, som sikrer en helt særlig klang, finreguleret mekanik og holdbarhed. Den fine klangkvalitet i Irmler er forøget i forhold til andre instrumenter i samme klasse. Dette kan mærkes i det følsomme anslag og repetitionen, hvilket normalt er det mest udfordrende i mekanikken. Dette er absolut en sikker investering og et instrument i topklasse.

Ny pris: 85.675 kr.

Rentefri afdragsordning: 1.428/ md i 60 måneder


Galleri

close