Blüthner, Leipzig har produceret dette pragteksemplar af et dansk design ikon, PH flyglet, som sælges i Norden gennem Blüthner Center Scandinavia. Poul Henningsen designede PH flyglet i 1931 og betragtes som det største design ikon af alle instrumenter. Tidligere var PH flyglet ikke velegnet til koncertbrug. I dag har Blüthner i samarbejde med danske Toneart A/S og Blüthner Center Scandinavia produceret et PH flygel med samme lyd- og klangkvalitet som de fineste Blüthner flygler.

Designet er velkendt og det er dansk design i verdensklasse. Poul Henningsen flyglet vækker beundring og begejstring over alt, hvor det står placeret. PH Flyglet skaber rum og er et samtaleemne som et signal til omverdenen om æstetik, kunst og kultur på højeste niveau! PH flyglet passer fantastisk flot ind i alle rammer, og med det iøjnefaldende, smukke design tiltrækker PH flyglet altid stor opmærksomhed. PH flyglet er en investering!

line

PH Piano Sort

Når flygler ikke bare er sorte kasser i stuen. En tanke som allerede blev tænkt af den verdenskendte danske designer Poul Henningsen i 1931, da han designede PH flyglet. Copenhagen Piano lancerer i dag flyglet på verdensplan. Det er bare et vanvittig smukt møbel, men også et fantastisk instrument i højeste musikalsk kvalitet, der lever op til et topprofessionelt niveau. Flyglet repræsenterer en rig arv af dansk design og kultur og vi er derfor stolte af at sige: "This is how music looks". For mere information, gå til www.phpianos.dk

Pris: 820.000 kr.


Galleri

close