I året 1818 blev firmaet Irmler grundlagt. Fabrikkken lå i Leipzig helt frem til 1943, hvor den, sammen med flere andre klaverfabrikker i byen, blev bombet. Johann Christian Gottlieb Irmlers børnebørn der på dette tidspunkt ikke havde drevet firmaet, måtte starte fra bunden og genopbyggede og videreførte fabrikken indtil 1953, hvor det kommunistiske styre valgte at lukke produktionen. Familien flyttede dette år til Vesten. I 1999 genetableredes det gamle mærke under Blüthners ledelse. En rigdom af klavertradition er i dag samlet under ét tag og er i blomstrende udvikling.

Klaverer og flygler bygges på Blüthners fabrikker i både Asien og Polen og fremstår alle i en helt unik kvalitet. Samtidig til priser, der gør det muligt for alle at erhverve et nyt kvalitetsinstrument.

line

IRMLER F 230 Europa

IRMLER er opbygget på baggrund af Blüthners expertise og knowhow. Det gamle hæderkronede tyske klavermærke etableredes i begyndelsen af år 1800, og byggede flygler side om side med Blüthner, helt frem til 1956, hvor det kommunistiske styre nedlagde fabrikken. Blüthner overtog i 1992 navnet samt de historiske værdier fra fabrikkens start. Irmler Europa er bygget på Blüthners egen fabrik i Polen, hvorfra alle instrumenter prefabrikkeres. Derefter klargøres instrumenterne i Leipzig og distribueres rundt i hele verden.

Pris: 237.500 kr.


Galleri

close

IRMLER F 210 Europa

IRMLER F 210 Europa spiller som et langt større flygel. Der er en helt unik bas og mellemtone i dette instrument, og det egner sig fortrinligt til småkoncerter og mindre spillesteder. Alle der prøver dette flygel er overrasket over hvor meget man får for pengene. Kom selv og prøv det.

Pris: 224.000 kr.


Galleri

close

IRMLER F 190 Europa

IRMLER F 190 Europa er som alle andre IRMLER modeller, overordentlig prisstærke. Europæiske fabrikker har som hovedregel ofte haft svært ved at matche de asiatiske fabrikker, men med IRMLERS produkter er der lavet om på dette problem. Prøv et IRMLER.

Pris: 182.500 kr.


Galleri

close

IRMLER F 175 Europa

IRMLER F 175 Europa er et flygel de fleste pianister har råd til. Det overgåes ganske enkelt ikke af andre på markedet i klang og kvalitet. Når man spiller på dette instrument er det altid svært at forsvare køb af de mere kostbare modeller. Det er indlysende at klangstyrken og volumen ikke kan sammenlignes med et flygel der er 1 meter længere, men Model 175 er simpelthen et godt køb.

Pris: 152.700 kr.


Galleri

close

IRMLER F 160 Europa

IRMLER F 160 Europa opfylder alle krav til spilleglæden uden at fylde hele stuen op. Om det gælder klassisk eller moderne musik, vil dette flygel lyse op. Ved placering i en lejlighedsejendom, kan De rekvirere lydabsorberende underskåle, og hvis der stilles krav til lydfleksibiliteten, er det muligt at bestille lydabsoberingsmateriale. Dette monteres af vore teknikere og er usynligt anbragt under flyglets klangbund. Det ændrer ikke på instrumentets klang, men nedsætter blot lydtrykket med nogle få decibel, som kan have afgørende betydning for omgivelserne.

Pris: 139.000 kr.


 • HÅNDVÆRK

 • Sublimt håndværk. Klaverbyggeri på allerhøjeste niveu. Dette kendetegner all IRMLERS produkter. Denne model er fremstillet i Bubinga Mahogny. Finérarbejde i næsten uopnåelig standard.

 • DETALJER

 • Kun klaverbyggere er i stand til, fuldt ud at vurdere de håndværksmæssige kvaliteter hos IRMLER. Vi andre kan blot se måbende på. Her en anden udgave, hvor finérarbejdet er udført i Fransk Valnød.

 • STILHED

 • Lydabsorberingsmateriale kan, hvor omgivelserne forespørger dette, monteres under flyglets klangbund. Derved nedsættes lydtryk med et par db, uden dog at ændre på flyglets klangmæssige kvalitet.

Galleri

close

IRMLER F 160 STUDIO

IRMLER F 160 STUDIO er uden tvivl et flygel der rammer den største kundekreds. Det har klang og charme og fylder ikke meget i stuen. IRMLER model Studio er bygget på IRMLERS egen fabrik i Asien og man tager let fejl af dette og de europæisk byggede. Der er sparet på produktionsomkostningerne uden det er gået ud over kvaliteten, og fremfor alt spiller det som et europæisk. Ingen skarpe kanter i tonen.

Pris: 93.750 kr.


Galleri

close

Irmler F 188 Studio

IRMLER F 188 Studio er ikke overgået af andre mærker i forholdet pris og kvalitet. Det er et flygel der gennem de seneste år har gjort livet vanskeligt for de gamle hæderkronede danske flygelmærker. At få så meget flygel for pengene som i Model 188 Studio , har påvirket priserne på især Hindsberg, der blot for 5 år siden stort set kostede det dobbelte af, hvad det koster i dag.. Prøv Irmler. Vi har de fleste størrelser her i Bredgade. Ring eller skriv for yderligere oplysninger.

Pris: 132.000 kr.


Galleri

close

IRMLER F 213 Studio

Hvis der ikke er plads eller formåen til et koncertflygel, så køb dette IRMLER F 213 S. Der er både power og elegance. Forbløffende god lyd og prisstærkt som ingen i klassen.

Pris: 157.900 kr.


Galleri

close

Irmler P 122 Europa

Irmler Europa er et særdeles populært instrument og mærket er en af forretningens absolutte bestsellere. Irmler Europa er bygget på Blüthners egen fabrik i Polen og ud fra Blüthners egen platform når det gælder kvalitet og æstetik. Klangen er usædvanlig varm og fyldig.

Irmler Europa serien består af de 3 modeller:
P 116: DKK 47.900
P 122: DKK 53.500
P 132: DKK 56.500

Pris: 53.500 kr.


 • Håndværk

 • Irmler er en af husets bestsellere. Det er sublimt tysk håndværk og klaverbyggeri på allerhøjeste niveau. Finérarbejde i næsten uopnåelig standard.

 • Moontime Silent System

 • Moontime er vores silent system, som kan frakoble den akustiske del i instrumentet således at lyden kun kan høres i høretelefoner. Dette er ideelt for pianisten bosat i en lejlighed, som gerne vil spille i de sene aftentimer, men som ikke vil gå på kompromis med lyden. Moontime er udviklet af Blüthner efter det klangideal og traditioner, som går helt tilbage til Beethovens tid. Moontime Silent System kan bestilles til alle klaverer og flygler.

 • Selvspiller System

 • Hos Copenhagen Piano er det nu muligt at købe et selvspilleranlæg til sit klaver eller flygel. Vi kender det allerede fra PH flyglet, hvor man med sin smartphone eller tablet kan aktivere systemet. Klaveret eller flyglet, der kan spille alle dine yndlingsmelodier, fungerer derfor ikke alene som anlæg, men som et live setup, hvor kun pianisten mangler. Tangenterne slås stadig an. Det er en imponerende teknologi, som kan ses “i aktion” på PH flyglet på Bredgade.

Galleri

Lignende instrumenter

 • Irmler Europa P116

  Hvis du er interesseret i Irmler Europa P 122, kan denne model også være en god løsning. Modellen er mindre i højden, lidt billigere, men stadig i samme høje kvalitet. Pris er 47.900kr.

 • Irmler Europa P132

  For dem, som ikke har plads til et flygel, er P132 modellen det klaver, som er tættest på klangkapaciteten i et flygel på grund af konstruktionen og længden på strengene Den koster 56.500kr.

 • Haessler H118

  Haessler har alt det, som Irmler har og så en del mere. Et af de bedste klaverer på markedet. Både klangligt og spillemæssigt hører dette klaver og mærket Haessler til den professionelle liga. Pris er 78.750kr.

Video

close

Irmler studio

Et klaver skal lyde som et klaver og ikke som et flygel. Hvis der er en klaverproducent som har formået at realisere dette, så det er det Irmler. Dette forklarer måske, hvorfor instrumentet er særdeles populært og sammen med Irmler Europa serien, en af forretningens bestsellere. Irmler Studio serien er bygget efter Blüthners egne traditioner og innovative tiltag. Ud fra en særegen platform når det gælder kvalitet og æstetik, er varemærket for Irmler Studio, at klangen er usædvanlig varm og fyldig. Irmler Studio serien består af de 3 modeller; P 108 S, P 118 og P 125. Priser fra kr. 31.185,-

Pris: 31.185 kr.


 • Silent System

 • Moontime er vores silent system, som kan frakoble den akustiske del i instrumentet således at lyden kun kan høres i høretelefoner. Dette er ideelt for pianisten bosat i en lejlighed, som gerne vil spille i de sene aftentimer, men som ikke vil gå på kompromis med lyden. Moontime er udviklet af Blüthner efter det klangideal og traditioner, som går helt tilbage til Beethovens tid.

 • Selvspiller system

 • Hos Copenhagen Piano er det nu muligt at købe et selvspilleranlæg til sit klaver eller flygel. Vi kender det allerede fra PH flyglet, hvor man med sin smartphone eller tablet kan aktivere systemet. Klaveret eller flyglet, der kan spille alle dine yndlingsmelodier, fungerer derfor ikke alene som anlæg, men som et live setup, hvor kun pianisten mangler.

 • Stilhed

 • Lydabsorberingsmateriale kan, hvor omgivelserne forespørger dette, monteres under flyglets klangbund. Derved nedsættes lydtryk med et par db, uden dog at ændre på flyglets klangmæssige kvalitet.

Galleri

Lignende instrumenter

 • Irmler Europa P122

  Hvis du er interesseret i Irmler Europa P116 modellen, vil P122 modellen også være interessant at se på. Højden på klaveret er afgørende for strengelængden og det klanglige udtryk, som kun forbedres med højden.

 • Irmler Europa P132

  For dem, som ikke har plads til et flygel, er P132 modellen det klaver, som er tættest på klangkapaciteten i et flygel på grund af konstruktionen og længden på strengene Den koster 53.250kr.

 • Haessler H118

  Haessler har alt det, som Irmler har og så en del mere. Et af de bedste klaverer på markedet. Både klangligt og spillemæssigt hører dette klaver og mærket Haessler til den professionelle liga. Pris er 78.750kr.

Video

close

Titus

Titus er en del af Irmlers Art Design linje med den anerkendte designer René Vindetti. Udover at have den særlige klang af et Irmler klaver, har klaveret et særlig smukt look, der vil klæde enhver bolig. At have et klaver i boligen kan have stor positiv betydning for familiens medlemmer, men i dag har mange også store krav til et kunstnerisk design i indretningen og derfor har Irmler præsenteret ART DESIGN LINJEN. Klaverspil udvikler et barns intellekt, øger deres koncentrationsevne og øger deres sociale kompetencer. Voksne, som spiller klaver, oplever ligeledes en øget koncentrationsevne og læreegenskaber, men oplever også, hvordan musikkens toner kan medvirke til færre stresssymptomer i en stresset hverdag. Livemusik i hjemmet vil med garanti skabe en særlig atmosfære, hvor kreativitet og inspiration kan blomstre.

Pris: 40.500 kr.


Galleri

close

Alexa

Alexa er en del af Irmlers Art Design linje med den anerkendte designer René Vindetti. Udover at have den særlige klang af et Irmler klaver, har klaveret et særlig smukt look, der vil klæde enhver bolig. At have et klaver i boligen kan have stor positiv betydning for familiens medlemmer, men i dag har mange også store krav til et kunstnerisk design i indretningen og derfor har Irmler præsenteret ART DESIGN LINJEN. Klaverspil udvikler et barns intellekt, øger deres koncentrationsevne og øger deres sociale kompetencer. Voksne, som spiller klaver, oplever ligeledes en øget koncentrationsevne og læreegenskaber, men oplever også, hvordan musikkens toner kan medvirke til færre stresssymptomer i en stresset hverdag. Livemusik i hjemmet vil med garanti skabe en særlig atmosfære, hvor kreativitet og inspiration kan blomstre.

Pris: 42.450 kr.


Galleri

close

Louis

Louis er en del af Irmlers Art Design linje med den anerkendte designer René Vindetti. Udover at have den særlige klang af et Irmler klaver, har klaveret et særlig smukt look, der vil klæde enhver bolig. At have et klaver i boligen kan have stor positiv betydning for familiens medlemmer, men i dag har mange også store krav til et kunstnerisk design i indretningen og derfor har Irmler præsenteret ART DESIGN LINJEN. Klaverspil udvikler et barns intellekt, øger deres koncentrationsevne og øger deres sociale kompetencer. Voksne, som spiller klaver, oplever ligeledes en øget koncentrationsevne og læreegenskaber, men oplever også, hvordan musikkens toner kan medvirke til færre stresssymptomer i en stresset hverdag. Livemusik i hjemmet vil med garanti skabe en særlig atmosfære, hvor kreativitet og inspiration kan blomstre.

Pris: 41.800 kr.


Galleri

close

Monique

Monique er en del af Irmlers Art Design linje med den anerkendte designer René Vindetti. Udover at have den særlige klang af et Irmler klaver, har klaveret et særlig smukt look, der vil klæde enhver bolig. At have et klaver i boligen kan have stor positiv betydning for familiens medlemmer, men i dag har mange også store krav til et kunstnerisk design i indretningen og derfor har Irmler præsenteret ART DESIGN LINJEN. Klaverspil udvikler et barns intellekt, øger deres koncentrationsevne og øger deres sociale kompetencer. Voksne, som spiller klaver, oplever ligeledes en øget koncentrationsevne og læreegenskaber, men oplever også, hvordan musikkens toner kan medvirke til færre stresssymptomer i en stresset hverdag. Livemusik i hjemmet vil med garanti skabe en særlig atmosfære, hvor kreativitet og inspiration kan blomstre.

Pris: 38.250 kr.


Galleri

close

Irmler Studio 148

Irmler er designet og bygget med den tyske karakteristika og meget specifikke standarder, som sikrer en helt særlig klang, finreguleret mekanik og holdbarhed. Den fine klangkvalitet i Irmler er forøget i forhold til andre instrumenter i samme klasse. Dette kan mærkes i det følsomme anslag og repetitionen, hvilket normalt er det mest udfordrende i mekanikken. Dette er absolut en sikker investering og et instrument i topklasse.

Pris: 85.675 kr.


Galleri

close