Da Julius Blüthner etablerede Blüthner fabrikken i Leipzig, var det samtidig starten på en helt ny klaververden. Helt nye principper og standarder så dagens lys og en af disse forgreninger bærer i dag navnet Haessler. De produceres ligesom Blüthner, i Leipzig, hvor det i øvrigt er muligt er opleve produktionen helt på tæt hold. Haesslers klaverer og flygler repræsenterer ligesom Blüthner, det ypperste indenfor klaverbyggeri og udvider oplevelsen af det omfattende klanglige univers, fabrikken i dag beskriver.

line

Haessler H 186

HAESSLER flyglet er bygget på Bluthners fabrik i Leipzig. Der er anvendt en lidt anden løsning i klangkassen samt visse ændringer i materialevalg. Haessler H 186 er på en lang række punkter sammenlignelig med Blüthners Model 6. Et fremragende flygel til en overkommelig pris.

Pris: 292.750 kr.


Galleri

close

Haessler H 175

Haessler H 175 er langt foran instrumenterne fra de asiatiske. Både klangligt og spillemæssigt. Dette flygel er særdeles slidstærkt og stabilt ved brug i institutioner, hvor kravene er skrappe. Et helt igennem fantastisk instrument til konservatorier og lignende.

Pris: 275.850 kr.


Galleri

close

HAESSLER H 118

HAESSLER Upright Piano fås i 3 modeller; Haessler H 124, 118 og 115. Priser er fra 70.920,00 kr.
Haessler klaveret er bygget på Bluthners fabrik i Leipzig og er langt foran de instrumenter, der fabrikeres og færdiggøres på de asiatiske fabrikker. Både klangligt og spillemæssigt hører dette klaver og mærket Haessler til den professionelle liga. Dette klaver er særdeles slidstærkt og stabilt ved brug i institutioner, hvor kravene er skrappe. Et helt igennem fantastisk instrument til konservatorier og lignende.

Pris: 78.750 kr.


Galleri

close

Blüthner-Haessler 116 jubilæumsedition

Dette Blüthner-Haessler klaver er en jubilæumsedition for at fejre, at virksomheden har eksisteret i 160 år. Modellen står både for Blüthner traditionen, men også for den innovative modernitet og modet til at prøve noget helt nyt. Forskningen og udviklingen i klaver- og flygelfremstilling stræber efter at skabe den reneste, klareste og smukkeste tone. Dette instrument er et klart resultat af denne utrættelig vision. Designet er kendetegnet ved tidløs elegance, rene linjer og modernitet.

Pris: 87.500 kr.


Galleri

close