Julius Blüthner grundlagde flygelfabrikken i 1853 under sloganet "May God prevail". Allerede i 1900 var Blüthner den største klaverfabrik i Tyskland og producerede årligt 5000 instrumenter. Blüthner har markeret sig med banebrydende innovation med fabrikationen af bl.a "den fjerde streng". Blüthner regnes i dag som et af verdens førende klaver- og flygelfirmaer.

line

Blüthner Model 1

Blüthner fabrikken i Leipzig, har i ubrudt linie siden 1850, været drevet af visionen om at fremstille det ypperste instrument med den ypperste klang. Innovation og perfektionisme har bragt firmaet frem som et af de fineste flygelmærker i verden. Firmaets flagskib Model 1, rummer alt hvad dette mærke står for, og har, grundet en ihærdig forskning i klangudvikling, afdækket helt nye normer for klangfarve. Mål: Længde 280 cm. Bredde 160 cm.

Pris: 810.850 kr.


Galleri

close

Blüthner Model 2

Blüthner Model 2 har koncertflyglets klangfarve men passer størrelsesmæssigt ind i langt de fleste mindre koncert lokaler, hoteller, showroom m.m. Blüthners patenterede Aliquot-system kommer især i dette instrument til udtryk, med en helt unik klangstyrke i instrumentets øverste oktaver. Mål: Længde 238 cm. Bredde 162 cm.

Pris: 637.250 kr.


Galleri

close

Blüthner Model 4

Blüthner Model 4 er ligesom Blüthners øvrige modeller, forsynet med det patenterede Aliqout-system, hvor der på de øverste oktaver er placeret en 4. streng i de 3-kors diskant toner. Denne streng anslås ikke med klinger med og forstærker overtoneklangen væsentligt. Denne klang kan beskrives på mange måder. Måske bedst som stjerneklang. Instrumentes mål: Længde 210 cm. Bredde 154 cm.

Pris: 486.250 kr.


Galleri

close

Blüthner Model 6

Blüthner Model 6 er alle pianisters optimale øveinstrument, men står også i mange hjem verden over. Det ejer Blüthners styrke og stabilitet, men også klang og skønhed. Et Blüthner-flygel er forsynet med en klangbunds opbygning der gør, at sommerens og vinterens indflydelse på temperatur og luftfugtighed, aldrig får den store indflydelse på dette flygels klang. Det er det mest stabile flygel i verden. Mål: Længde 190 cm. Bredde 152 cm.

Pris: 421.500 kr.


Galleri

close

Blüthner Model 10

Med Blüthner Model 10 har fabrikken opnået en helt særegen status, idet man i denne model, trods størrelsen har kunnet bevare, klanglig balance mellem bas og diskant. Et helt igennem vidunderligt instrument, der, alt andet lige, prismæssigt ikke kan matches af andre på markedet. Mål. Længde 166 cm. Bredde 152 cm.

Pris: 362.500 kr.


Galleri

close

Blüthner Model 11

Blüthner Model 11 passer ind i alle stuer, men besidder Blüthners skønhed i klang og udtryk. En spillemæssig perle. Instrumentet fås ligesom alle Blüthners andre modeller i udgaver der spænder lige fra Kajser Vilhelm til Dronning Victoria. På fabrikken i Leipzig udføres et udsmykningsarbejde helt uden sidestykke. Finerblade på 0,7 mm formskæres og tilpadses i alle typer, lige fra fransk valnød og til fineste Bubinga mahogny. Specialbrochurer kan rekvireres.

Pris: 333.000 kr.


Galleri

close

Blüthner Model B

Tænk hvis alle børn fik lov at vokse op i et hjem med klaver. Jeg var heldig, og selvom vores klaver ikke var så flot som dette Blüthner Model B, betød det så uendelig meget for hele opvæksten. Vi eksperimenterede med tegnestifter på hammerhovederne, kravlede rundt på, slog søm i det, og en dag skulle vi se hvor mange høns der mon kunne være inde i det. Tiden var anderledes, men klaveret er stadig som en institution i sig selv, hvorom fritid, kreativitet og udvikling trives og beriger livet for børn og voksne.

Pris: 193.000 kr.


Galleri

close

Blüthner Model A

Blüthner Model A er som Model B, C og D, noget af det bedste indenfor klaververdenen overhovedet. Klang og spilleglæde i absolut verdensklasse, og det absolut eneste alternativ til den professionelle, hvor pladsen ikke tillader et flygel. I forbindelse med køb af Blüthners klaver top serie, bydes på studietur til Leipzig, med fabriksbesøg samt mulighed for at prøve de forskellige modeller.

Pris: 163.000 kr.


Galleri

close

Blüthner Model C

Blüthners Model C har størrelse som det de fleste forbinder med et moderne klaver. Det er 118 cm i højden. Alle Blüthners klavermodeller ejer samme stabilitet og helt uden vibrationer fra spillebordet, selv ved kraftigt anslag. Lyd og dynamik er i særklasse.

Pris: 134.500 kr.


Galleri

close

Blüthner Model D

Det er i virkeligheden uendelig svært med ord at beskrive hvad et godt klaver er. Alle ord er jo brugt gennem tiden, og det kan derfor let komme til at virke plagiat agtigt når man skal viderebringe den oplevelse det er at møde et sublimt instrument. Alle Blüthners klavermodeller vil kunne gå under benævnelsen, "Verdens bedste klaver". Det er bland andet et spørgsmål om behov. At kunne sidde timevis, årevis og spille og hele tiden føle at instrumentet bliver bedre og bedre. Det er hvad der gør hele forskellen. PRØV Blüthners klaverer.

Pris: 115.750 kr.


Galleri

close

Blüthner Model S

Model S er kronen på Blüthners klaverserie. Fyldighed og et helt ubeskriveligt klangunivers i alle registrer er dette klavers kendetegn. Både længden, bredden og dybden er udbygget i forhold til, hvad klaververdenen har sat som standard, og dette har åbnet op for en ny opfattelse af klaveret som koncertinstrument. Dets vægt på 320 kg understreger at dette er et meget stort instrument. Det samme som Blüthners flygelmodel 6 i øvrigt.

Pris: 257.500 kr.


Galleri

close

Blüthner-Haessler 116 jubilæumsedition

Dette Blüthner-Haessler klaver er en jubilæumsedition for at fejre, at virksomheden har eksisteret i 160 år. Modellen står både for Blüthner traditionen, men også for den innovative modernitet og modet til at prøve noget helt nyt. Forskningen og udviklingen i klaver- og flygelfremstilling stræber efter at skabe den reneste, klareste og smukkeste tone. Dette instrument er et klart resultat af denne utrættelig vision. Designet er kendetegnet ved tidløs elegance, rene linjer og modernitet.

Pris: 87.500 kr.


Galleri

close